customer login

Job offer Sales Support assistant Foodservice (back office)

Ready to join our team!

Functie & taken

In deze functie werk je op kantoor en heb je een ondersteunende taak naar de accountmanagers van Foodservice toe. Je coördineert de dagelijkse activiteiten, handelt alle inkomende telefoontjes af en zorgt voor tijdige follow-up op vragen die binnenkomen. Bij afhandeling van bestellingen geef je ondersteuningen en denkt mee met de klant. Klachtenregistratie en eventueel daaruit voortvloeiende terugkoppeling naar de klant behoren tot jouw takenpakket. Je verzorgt zelf diverse rapportages en analyses ten behoeve van de leiding en/of ondersteunt de accountmanagers hierin. Bij acties ter ondersteuning van de verkopen van Foodservice wordt je ook betrokken. Naast de collega’s van Foodservice is er dagelijks intensief contact met Customer Service & Sales Support, Inkoop en Logistiek ten einde een prima service te kunnen verlenen aan de klanten van Foodservice. 

Profiel & competenties

We zoeken een collega met MBO/MBO+ werk- en denkniveau met enkele jaren ervaring (minimaal 3) als horecaverkoper/ verkoper in de Foodservice. Je bent communicatief vaardig en hebt een goede mondelinge beheersing van Nederlands, Papiamentu, Engels en Spaans. Je schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels zijn ook prima. Je hebt gevoel voor automatisering en kunt uitstekend omgaan met Office 2016.

Je hebt aantoonbare analytische vaardigheden en cijfermatig inzicht.  Het onderhouden van relaties is je 2e natuur.
De volgende eigenschappen en/of competenties maken ons profiel compleet. Commerciële instelling; klant- en servicegerichte instelling; gezonde scoringsdrang; zelfstandig, teamgeest, flexibel, proactief probleem- en oplossingsgericht, geen 8 tot 5 mentaliteit en stressbestendig.

Herken je jezelf in het bovenstaande en ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving? Stuur dan uiterlijk 26 mei 2018 je CV met motivatiebrief naar: pz@ewtcuracao.com onder vermelding van “vacature SSFS”. 

Social Media

Check out our official Facebook page  for brand information, specials, consumer promotion, and all other things we do.

More pages the EWT Marketing Department manages are:

Durex Curacao
Lysol  Curacao
Airwick Curacao
Ceres Fruit Juice Curacao

Contact us!

We look forward to explore a business opportunity with you
and thank you for taking the time to learn more about us!

 Europe West Indies Trading (EWT)
 Bombardiersweg #1
 Willemstad Curaçao

 Phone: 599-9-737-2222
 ewt@ewtcuracao.com