Vacature - Account Manager

Functie
Het opstellen van een accountplan per klant is het uitgangspunt van je werkzaamheden. Je bent kind aan huis bij de aan jou toegewezen klanten, die je bezoekt op basis van een bezoekplanning. 

Je geeft commercieel advies aangaande de keuzemogelijkheden van het EWT assortiment. Je bent administratief vaardig en verwerkt dagelijks de binnengekomen bestellingen. Mede hierdoor en door de uitstekende communicatie met je colega's intern heb je inzicht in de actuele verkoopresultaten en vooraadstanden van de belangrijkste prodcuten. Hiervoor staat onder andere de EWT Webstore ter beschikking en jij bent de aangewezen persoon om je klant te begeleiden in het gebruik hiervan. Het maken van bezoekersrapporten maakt ook vast onderdeel uit van je taken. Je analyseert regelmatig de performance van je klanten om daar proactief op te kunnen reageren met de juiste acties.

Profiel & Competenties
Wij zoeken een collega met een MBO+/HBO werk- en denkniveau met enkele jaren verkoopervaring (minimaal 2) als verkoper aan Food Service afnemers. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid in het Nederlands en Engels is een vereiste, beheersing van Papiamentu geeft sterk de voorkeur.
Zonder rijbewijs B en eigen vervoer hoef je niet te reageren. 

De volgende eigenschappen en/of competenties maken ons profiel compleet: commerciele instelling, collegialiteit, overtuigingskracht, initiatiefrijk, onderhandelingscapaciteiten, representatief, resultaatgericht, stressbestendig. 

Reageren 
Herken jij jezelf in het bovenstaande en ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving? Stuur dan uiterlijk 30 juni 2016 je CV met sollicitatiebrief naar pz@ewtcuracao.com onder vermelding van "vacature FS".