Vacature Inkoper (m/v)

Functie

In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor een efficiënt inkoopproces samen met de collega’s op de afdeling. Je controleert voorraadposities, zorgt voor het op het juiste moment plaatsen van de inkooporders en fungeert als contactpersoon voor leveranciers. Een optimaal voorraadniveau binnen de organisatie behoort tot je verantwoordelijkheden evenals de afhandeling en opvolging van claims. Je houdt jezelf op de hoogte van de internationale ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor het inkoopproces. Als inkoper ben je nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten en merken. Je hebt veel contact met de Financiële Administratie, afdeling Sales en Logistiek.


Profiel en competenties

Je bent in het bezit van een relevante vakgerichte en afgeronde hbo-opleiding en hebt ten minste 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met de levensmiddelensector, hotelsector of logistiek is een must. Gedegen kennis van de markt, samen met cijfermatig inzicht en een goed ontwikkeld analytisch vermogen vormen de kern van deze functie. Uitstekende onderhandelingsvaardigheden en gedegen beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. 

Werk je gestructureerd, ben je vaardig met MS Office en Asycuda en heb je ook kennis van ERP-systemen of Exact? Dan ben jij onze ideale kandidaat. 

De volgende competenties maken ons profiel compleet: uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, een commerciële instelling, doelgericht, nauwkeurig en proactief.


Reageren 

Heb je interesse? Stuur dan vóór 1 april 2023 je CV met sollicitatiebrief naar pz@ewtcuracao.com onder vermelding van “vacature inkoop”.